Modtag privat musikundervisning

Musikundervisning i Aalborg

Alle Soloundervisning Holdundervisning

Fleksibel undervisning i Aalborg

Hos musikundervisning.dk har vi en række af dygtige undervisere i Aalborg, som kan hjælpe dig i gang eller videre med musikken. Du kan, sammen med din underviser, sammensætte din undervisning, så den passer ind i begge jeres skemaer. Undervisningen er fleksibel, så det er ikke nødvendigt for dig at have undervisning på en bestemt ugedag. Derudover har vi ingen ventelister eller sæsonundervisning, så der er ingen undskyldning for at komme i gang!

Musik i Aalborg

Aalborg har en række af musikalske initiativer rundt omkring i byen, det er f.eks. muligt at komme til koncerter med forskellige kunstnere. Nordkraft og Musikkens Hus er to af stederne i Aalborg, som man kan tage til for at komme i kontakt med den spillende musik. Så der er rig mulighed for, at opleve musikken i Aalborg.

Skal jeg have mit eget instrument?

Afhængigt af hvilket instrument du skal lære at spille kan det være nødvendigt selv at købe et. Hvis du f.eks. skal lære at spille klaver, kan det være muligt at benytte din undervisers, mens hvis du derimod skal lære at spille guitar, kan det være dig nødvendigt selv at anskaffe en. Det er selvfølgeligt en fordel af have eget instrument, da det gør, at du kan øve dig mellem lektionerne, som klart anbefales. Herved opnår du den bedste og hurtigste udvikling med instrumentet, og får derved også mest ud af undervisningen.

Hvor foregår undervisningen?

Undervisningen foregår enten hjemme ved underviseren, ved eleven eller i et øvelokale, som er tilknyttet den enkelte underviser. Du kan på underviserens profil se, det område underviseren underviser i, og du kan altid spørge kontoret eller underviseren, hvis du vil vide mere. Kontoret har åbent mandag-fredag.
Musikundervisning.dk | Copyright 2016 | CVR: 35663347 | Graven 16E, 8000 Aarhus C | Tlf.: 50 50 12 03 | kontakt@musikundervisning.dk