Musikundervisning.dk værner om dine personlige oplysninger

Denne politik omhandler de personlige oplysninger, som Musikundervisning.dk ApS (Musikundervisning.dk) indsamler, anvender og præsenterer i forbindelse med din brug af Musikundervisning.dk’s hjemmeside (www.musikundervisning.dk) eller nogen anden service, applikation eller medie udbudt eller kontrolleret af Musikundervisning.dk.

Vi forbeholder os retten til at rette denne politik løbende og anbefaler derfor, at du læser denne politik grundig, hver gang du besøger hjemmesiden eller opdaterer dine for os tilgængelige personlige oplysninger.

Sådan håndterer vi dine personlige oplysninger

Musikundervisning.dk videregiver ikke data til tredjepart, medmindre du udtrykkeligt har givet dit tilsagn hertil. Musikundervisning.dk sender ej heller informationer direkte fra tredjepart til dig – vi anvender ikke dine personlige oplysninger til eksempelvis reklame fra tredjepart. Du har til en hver tid ret til at få oplyst, hvilke informationer om dig vi har gemt i vores database, og du har ret til at gøre indsigelse til fortsat lagring at disse informationer.

Hvilke informationer indsamler Musikundervisning.dk?

Musikundervisning.dk indsamler og gemmer de informationer, du indtaster i vores brugeroprettelse, ved tilmelding til soloundervisning eller holdundervisning samt ved tilmeldelse til vores nyhedsbrev. Informationerne tæller:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mailadresse

Vi gemmer disse oplysninger for at kunne behandle din bestilling af en af vores services hurtigst muligt. Lagringen af oplysningerne bevirker desuden, at du kan få adgang til dine tidligere køb gennem Musikundervisning.dk.

På www.musikundervisning.dk indsamles ikke-personlige oplysninger til brug i statistiske opgørelse og analyser, her i Google Analytics. Formålet med at optegne en sådan statistik er, at vi kontinuerligt vil forbedre bestillings- og brugeroplevelsen. Vi indsamler udelukkende information vedrørende din aktivitet på www.musikundervisning.dk og ikke om din øvrige aktivitet på internettet.

Deler Musikundervisning.dk dine oplysninger med andre?

Musikundervisning.dk værner om dit privatliv, og de personlige oplysninger, du deler med os, behandles fortroligt. Vi udlejer, sælger eller deler ikke dine data til andre ud over videregivelse af oplysninger til den pågældende musikunderviser, du bestiller undervisning hos, som bruges af underviseren til at komme i kontakt med dig. Dette gælder:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mailadresse

Hvordan beskytter Musikundervisning.dk dine personlige oplysninger?

Dine personlige oplysninger lagres i sikrede netværk, som kun kan tilgås med særlige rettigheder. Musikundervisning.dk kan ikke og kommer ikke til at kunne se dine kreditkortoplysninger, da disse håndteres krypteret og sikkert af vores betalingspartner EPAY.

Spørgsmål?

Hvis du måtte have spørgsmål til vores behandling af dine personlige oplysninger, er du velkommen til at kontakte os på: kontakt@musikundervisning.dk eller på telefon: 5050 1203.